Επικαιρότητα

Απατεώνες ζήτησαν χρήματα για να μεσολαβήσουν στους… κλέφτες!

Οι δράστες ηλικίας 19 και 29 χρόνων τηλεφώνησαν στο θύμα και ισχυρίστηκαν ότι γνώριζαν αυτούς που είχαν κλέψει το μηχάνημα.

Με πονηριά προσπάθησαν δυο νεαροί Έλληνες να εξαπατήσουν έναν 40χρονο και να βγάλουν «χαρτζιλίκι», όταν πληροφορήθηκαν ότι άγνωστοι του είχαν κλέψει ένα μηχάνημα από την αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι δράστες ηλικίας 19 και 29 χρόνων τηλεφώνησαν στο θύμα και ισχυρίστηκαν ότι γνώριζαν αυτούς που είχαν κλέψει το μηχάνημα το βράδυ της Τρίτης κι ότι μπορούσαν να μεσολαβήσουν για να του το επιστρέψουν, αρκεί να τους έδινε χρήματα ως… λύτρα για να το πάρει πίσω! Ο 40χρονος προσποιήθηκε ότι συμφώνησε, αλλά ενημέρωσε την Ασφάλεια Μουδανιών και προσημειώθηκαν τα 150 ευρώ που ζητούσαν οι δυο νεαροί.

Στο ραντεβού που έκλεισε μαζί τους το μεσημέρι της Τετάρτης, τον ακολούθησαν διακριτικά οι αστυνομικοί και μόλις οι δράστες παρέλαβαν το χρηματικό ποσό συνελήφθησαν. Πάνω τους βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 40χρονο και οι δυο πονηροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενοι για απάτη.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x