Πόλο

«Απέδρασε» από τον Λαιμό ο Ολυμπιακός

Με γκολ της Ελ. Πλευρίτου στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός νίκησε 7-6 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στο ντέρμπι κορυφής της τρίτης αγωνιστικής της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 7-6 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στο τελευταίο δευτερόλεπτο στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και «καπάρωσε» την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας του γκρουπ, αφήνοντας στη δεύτερη τις φιλοξενούμενες.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 1-0 στην αρχή της αναμέτρησης και έφτασε στο 4-2 στη λήξη της δεύτερης περιόδου. Ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο τρίτο οκτάλεπτο σε 4-4 και με το γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου στην παίκτρια παραπάνω, 0:01 πριν τη λήξη, έφτασε στη νίκη.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Τσουκαλά με 4 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 0:01 της τέταρτης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η βοηθός προπονητή του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κική Λιόση, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών».


Τα οκτάλεπτα: 1-0 , 3-2 , 0-2 , 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Γκίλλα, Κοτσιώνη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Παπαναστασίου, Φουντωτού, Δουρέκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x