Επικαιρότητα

Απειλούν τον αδερφό και την μητέρα του Παντελίδη!

Αποδέκτες τηλεφωνικών απειλών φέρονται να είναι ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, και η μητέρα του, Αθήνα.

Έχουν περάσει επτά μήνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Η οικογένεια του γνωστού καλλιτέχνη δεν έχει σταματήσει όλο αυτό το διάστημα να ψάχνει τα αίτια για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου. Αυτό φαίνεται πως έχει ενοχλήσει ορισμένα άτομα, τα οποία – σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν» - απειλούν τον αδερφό του Παντελίδη, Τριαντάφυλλο, και τη μητέρα του, Αθηνά, και ζητούν να σταματήσουν να ψάχνουν τις συνθήκες γύρω από το τραγικό συμβάν.

Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες… Η οικογένεια δεν δείχνει να πτοείται και εμφανίζεται αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση, αφού πιστεύουν πως σε καμία περίπτωση ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ εκείνο μαύρο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα, η Αθηνά Παντελίδου παρουσιάζεται – σύμφωνα με δήλωσή της – πικραμένοι από τους «φίλους» του Παντελή, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά την κηδεία του:

«Ναι, ήρθαν πολλοί στην κηδεία και τίμησαν τον γιο μου. Τι θέλετε να σας πω... Ότι από την κηδεία και μετά κανείς, και όταν σας λέω "κανείς" το εννοώ, δεν επικοινώνησε με την οικογένεια του υποτιθέμενου φίλου τους για να ρωτήσουν απλά τι κάνουμε; Δεν έχουμε ανάγκη ψεύτικης παρηγοριάς, ούτε συνδρομής άλλης από κανέναν. Βλέπετε, σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχουν κάμερες. όπως υπήρχαν στην κηδεία του Παντελή μου. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ και να ακούω από 'δω και από εκεί κάποιους να χρησιμοποιούν το όνομα του παιδιού μου επειδή δούλεψαν μαζί του ή επειδή έτυχε να βρεθούν στον ίδιο χώρο, και την ίδια στιγμή να είναι εξαφανισμένοι και να μην έχουν μία επαφή, ανθρώπινη και μόνο».

Πηγή: alterinfo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x