Γ' Εθνική

Απέμειναν τα γραφειοκρατικά ζητήματα

Εντός της ημέρας ολοκληρώνονται από πλευράς όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για την «Αγια-Σοφιά» και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της Πολιτείας.

Μέσα στις επόμενες αναμένεται η ΑΕΚ να καταθέσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον φάκελο καταλληλότητας του νέου γηπέδου του συλλόγου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό θα έχει συμβεί το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Πρόκειται για ένα καθοριστικό βήμα, αφού η ΓΓΑ είναι εκείνη που θα ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι επόμενες διαδικασίες.

Στην «Ένωση» παρουσιάζονται σίγουροι, αφού η «Αγια-Σοφιά» θα πληροί όλα τα στάνταρ ενός γηπέδου UEFA 4 αστέρων και η θετική απάντηση θα έρθει με συνοπτικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια, θα είναι θέμα χρόνο να περάσει η σχετική νομοθετική ρύθμιση από τη Βουλή.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, έχει υποσχεθεί στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως εντός 60 ημερών θα έχει θεσπιστεί ο νόμος στον οποίο θα υπόκειται πολεοδομικά το έργο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες που γίνονται στο οικόπεδο και αφορούν την στρωματογραφεία εντός του γηπέδου και όταν τα βγουν αποτελέσματα, θα ενσωματωθούν στον τελικό φάκελο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην ΑΕΚ πιέζουν με κάθε τρόπο να τρέξουν οι εξελίξεις για το γήπεδο, αφού όλες οι διαδικασίες από εδώ και στο εξής θα έχουν μεγάλη γραφειοκρατία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x