TV

Απεργία πείνας θα κάνει η πρωταγωνίστρια του Westworld!

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντς θέλει να φωνάξει την αντίθεσή της για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στον διαχωρισμό των οικογενειών μεταναστών.

Ζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της, πρωταγωνιστώντας στο δημοφιλές Westworld, όμως δεν επαναπαύεται για όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω της.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντς δήλωσε πως θα συμμετάσχει στο #BreakBreadNotFamilies, μια δράση ενάντια στην σκληρή πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ, που οδήγησε στον διαχωρισμό παιδιών από τους γονείς τους, στα σύνορα με το Μεξικό.

Η δημοφιλής ηθοποιός θα προχωρήσει σε συμβολική 24ωρη απεργία πείνας, συμμετέχοντας στην αλυσιδωτή απεργία 24ημερών, από ισάριθμα άτομα, προς τιμήν των 24.000 παιδιών που έχουν χωριστεί από τους γονείς τους.



«Το τίμημα είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτά που περνούν αυτές οι οικογένειες», δήλωσε η Γουντς και συνέχισε: «Ένιωσα σαν να με έδειραν, όταν κατάλαβα ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χωρίζονται έτσι οι οικογένειες. Απλά δεν μπορώ».



Η Ρέιτσελ Έβαν Γουντς πέρασε το Σαββατοκύριακο στα σύνορα Τέξας και Μεξικού, όπου προσέφερε ήδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειες που παραμένουν σε καταφύγια, ενώ κατέγραψε τις στιγμές που έζησε στο Instagram, ζητώντας την βοήθεια των 451.000 ακολούθων της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x