Επικαιρότητα

Απεργιακή καταιγίδα για το ασφαλιστικό - Ποιοι απεργούν

Με γενική απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο απαντούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην ψήφιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου.

«Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο», σημειώνει η ΓΣΕΕ και κάνει λόγο για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Η Συνομοσπονδία έχει λάβει ήδη απόφαση και για 24ωρη γενική απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου για το άνοιγμα των καταστημάτων και συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ΑΔΕΔΥ από την πλευρά της, σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για κλιμάκωση της επίθεσης της κυβέρνησης, με ασήκωτους φόρους και χαράτσια, που επιβάλλονται στους εργαζομένους και στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα.

Τετραήμερη πανελλαδική απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως στις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Η ΠΟΕΣΥ επίσης προανήγγειλε 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x