Ελλάδα

«Απέρριψε τον Ολυμπιακό ο Θ. Αντετοκούνμπο»!

Πρόταση από τον Ολυμπιακό, την Σεβίλλη και την Βαρέζε απέρριψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Τιμ Λότσο. Στη D-League του ΝΒΑ θέλει να συνεχίσει ο Έλληνας φόργουορντ.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ενδιαφέρονταν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Βέβαια, ο νεαρός αθλητής επέμενε στην φιλοδοξία του να μείνει στην Αμερική και να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Αυτό ανέφερε και ο μάνατζερ του, αποκαλύπτοντας τις προτάσεις που είχε δεχθεί ο Έλληνας φόργουορντ από Ολυμπιακό, Σεβίλλη και Βαρέζε. Τις οποίες προτάσεις απέρριψε!

Ακόμη και την προσφορά της ιταλικής ομάδας, η οποία του έδινε 555.000 δολάρια το χρόνο, με opt-out για το NBA μετά την πρώτη σεζόν.

Αυτά δήλωσε, μιλώντας στη «New York Post», συνεχίζοντας: «Δεν είναι απίστευτο; Ήταν έκπληξη για μένα που αρνήθηκε τις προτάσεις. Είναι πολύ φιλόδοξος και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη θυσία. Θα μπορούσα να τον μεταπείσω, αλλά δεν προσπάθησα καν. Ήθελα να πάρει ο ίδιος την απόφαση για τον εαυτό του».

Ο Αντετοκούνμπο, του οποίου τα δικαιώματα έχουν οι Νικς από το ντραφτ του Ιουνίου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην D-League, στην οποία θα αμείβεται με 25,000 δολάρια το χρόνο, όπως τον προέτρεψε η διοίκηση των Νικς για το καλό της καριέρας του.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x