Πόλο

Απευθείας ξανά στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονγκ Λιγκ στο πόλο Ανδρών, θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη σέρβικη εφημερίδα και την ιστοσελίδα της «zurnal.rs», η LEN έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ κι ότι θα διατηρηθούν οι wild cards για τις ομάδες που θα φθάσουν χωρίς κόπο μέχρι τη φάση των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στους Άνδρες.

Μέσα σε αυτές τις 8 ομάδες είναι πάλι ο Ολυμπιακός (μια κι από πέρυσι τρέχει ένα… κλειστό τριετές συμβόλαιο για όλες αυτές τις ομάδες, αρκεί να τερματίζουν μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματός τους) του Θόδωρου Βλάχου αλλά κι οι Παρτιζάν, Μπαρτσελονέτα, Μπρέσια, Γιουγκ, Σπαντάου 04, Γαλατασαράι κι Έγκερ.

Στον αμέσως προηγούμενο προκριματικό γύρο έχει τοποθετηθεί η Βουλιαγμένη μαζί με την Τεράσα, τον Ερυθρό Αστέρα, την Προ Ρέκο, την Πριμόριε, την Ντούισμπουργκ, την ΕΝΚA Σπορτ και την Σόλνοκ.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος (αν βρεθούν χορηγοί) στο παρακάτω γκρουπ με τις εξής ομάδες: η ισπανική Μάταρο, η Ραντνίσκι από τη Σερβία, η Ποζίλιπο από την Ιταλία, η Μλάντοστ από την Κροατία, το Αννόβερο από τη Γερμανία, η Ίνσταμπουλ από την Τουρκία κι η Ζέγκεντ από την Ουγγαρία, αλλά και τους πρωταθλητές και τους φιναλίστ άλλων χωρών, όπως οι Γιαντράν, Μπούντβα από το Μαυροβούνιο, οι Σπαρτάκ Βόλβογκραντ και Καζάν από τη Ρωσία, οι Μονπελιέ και Μαρσέιγ από τη Γαλλία, οι Οραντέα και Στεάουα από τη Ρουμανία, οι Τιρόλ και Βιέννη από την Αυστρία, οι Βίντεξ και Σούρμαν από την Ολλανδία κι οι Σλάβια Μπρατισλάβας και Κόβισε από τη Σλοβακία.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έχουν ως εξής σύμφωνα με τους Σέρβους… Ο πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσει στις 26 και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Ο δεύτερος θα διαρκέσει από τις 17-19 Οκτωβρίου και μετά ο όμιλος ομάδων της Βουλιαγμένης μαζί με τις οκτώ που θα προέλθουν από τη διαδικασία του Παναθηναϊκού θα φτιάξουν ομίλους (4Χ4) κι οι δύο καλύτεροι του κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί διπλά ματς για την πρόκριση στη φάση των ομίλων, που μαζί με τις οκτώ ομάδες που έχουν wild cards θα φτιάξουν 2 ομίλους των 6 ομάδων.

Πηγή: www.waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x