Γερμανία

Απίστευτα πρόστιμα σε Ρόις!

Πρόστιμα συνολικού ύψους 540.000 ευρώ έχει κληθεί να πληρώσει ο Μάρκο Ρόις, γιατί έχει συλληφθεί να οδηγεί κατ’ επανάληψη χωρίς δίπλωμα και με υπερβολική ταχύτητα.

Οι συχνοί του τραυματισμοί δεν επιτρέπουν στον Μάρκο Ρόις να τρέχει στο γήπεδο και φαίνεται πως του δίνει και καταλαβαίνει στους δρόμους. Μάλιστα ο επιθετικός της Ντόρτμουντ το κάνει και χωρίς δίπλωμα!

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο, ο 25χρονος έχει δεχτεί από το 2011 πέντε κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, με τις αρχές να ανακαλύπτουν στην πορεία πως δεν έχει καν δίπλωμα. Το συνολικό ύψος των προστίμων που επιβλήθηκαν στον διεθνή άσο φτάνει τις 540.000 ευρώ, ποσό που μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πραγματικό, γιατί τα πρόστιμα στη Γερμανία είναι σε αναλογία με το μηνιαίο μισθό κάθε πολίτη και στην προκειμένη περίπτωση ο Ρόις έχει πολύ μεγάλες απολαβές από την Μπορούσια.

«Ακόμη και σήμερα δεν καταλαβαίνω το λόγο που έκανα αυτά τα πράγματα. Ήμουν πολύ αφελής και πλέον αντιλαμβάνομαι πως αυτό που έκανα ήταν ανόητο. Πήρα το μάθημά μου και δεν θα επαναληφθεί», παραδέχτηκε ο Ρόις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x