Επικαιρότητα

Απίστευτη επίθεση Κωνσταντινέα στη δήμαρχο Μάνδρας

Τα λεγόμενα της δημάρχου Μάνδρας προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Κωνσαντινέα.

Η παρουσία και τα λεγόμενα της δημάρχου Μανδρας στην πρωινή ή εκπομπή του Σκάι όπου ζητούσε συγκεκριμένες λύσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα προκάλεσε μια απίστευτη επίθεση από τον παριστάμενο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου Π.Κωνσταντινέα.

Η περιγραφή της Μάνδρας ως πόλης φάντασμα ,η απαρίθμιση συγκεκριμένων αιτημάτων η απαίτηση να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις και τον ισχυρισμό της Δημάρχου ότι " ομάδα αστυνομικών της ΟΠΚΕ που αντί να πάνε στην Μάνδρα φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού" προκάλεσαν την έκρηξη του κ. Κωνσταντινέα.

Ο βουλευτής υπέδειξε στη Δήμαρχο αντί να βγαίνει στα κανάλια και να λέει τα όσα λέει να πάει στα σπίτια των κατοίκων της Μάνδρας όπως της είπε.

Την κατηγόρησε μάλιστα ότι ενώ από το 2007 - το 2010 ήταν δήμαρχος και « είχε την πολεοδομία» δεν έκανε τίποτα για το θέμα των αδειών ανέγερσης στα μπαζωμένα ρέμματα.

" Τι έκανε αυτή ως δήμαρχος το 2007-2010 και τώρα κατηγορεί την Ρένα τη Δούρου;» φώναζε και επέμενε ο βουλευτής Καλαμάτας Πέτρος Κωνσταντινέας ζητώντας απάντηση από την δήμαρχο της Μάνδρας.

Η κ. Κριεκούκη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση καταλογίζοντάς του και άγνοια και αμορφωσιά ενώ σχολίασε σκωπτικά όταν έμαθε την πρότερη ιδιότητα του βουλευτή " εσείς αναδειχθήκατε από το ποδόσφαιρο, εγώ από την δημόσια εκπαίδευση".

Και αρνήθηκε ότι είχε ως δήμαρχος την ευθύνη της πολεοδομίας.

Ο κ. Κωνσταντινέας σε πολύ υψηλούς τόνους την κατηγόρησε για λαϊκισμό φωνάζοντας " εδώ έχουμε νεκρούς ανθρώπους".



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x