Ευρώπη

Απίστευτη νίκη Χίμκι επί της ΤΣΣΚΑ (video)

Η Χίμκι παρέμεινε αήττητη στη VTB League νικώντας στο φινάλε με δύο καλάθια στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα (!) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το έχουν φαίνεται οι… μέρες. Μετά το απίθανο τρίποντο του Ζόραν Πλάνινιτς στη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, συγκλονιστικό φινάλε είχε και το ντέρμπι κορυφής της VTB League ανάμεσα σε Χίμκι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την πρώτη να επικρατεί 90-87.

Πώς; Ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ ισοφάρισε σε 87-87 δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος κι ενώ όλα έδειχναν παράταση, ο Βίκτορ Χριάπα έκανε λάθος στην επαναφορά και ο Τζέιμς Όγκουστιν με τρίποντο στην εκπνοή και... τρέχοντας στον αέρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ήρωας του αγώνα ήταν και ο κορυφαίος συνολικά με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους είχε ο Πέτερι Κόπονεν, 12 ο Σεργκέι Μόνια και 10 ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς με 29 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ που έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Χάινς και Γουίμς, ενώ από 14 πόντους είχαν Βλάντιμιρ Μίτσοβ και Σάσα Κάουν, με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς να προσθέτει 12.

Με τη νίκη αυτή η Χίμκι έχει 13 σε ισάριθμα ματς, ενώ στις 11 έμεινε η ΤΣΣΚΑ.

Δείτε το απίστευτο φινάλε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x