Επικαιρότητα

Απίστευτο βίντεο-ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή!

Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής φαίνεται να τραγουδά το Deutscheland Uber Αlles, κάνοντας τον ναζιστικό χαιρετισμό! Η Annett είναι αυτή που τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό.

Ένα απίστευτο βίντεο-ντοκουμέντο για τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως θα δείτε, πρόκειται για μια «συναυλία», που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30/1/2005. Στο βίντεο εμφανίζεται ο Γιώργος Γερμενής, που είναι μπασίστας, και σε κοντινό πλάνο φαίνεται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος και σε πιο μακρινό, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης. Μάλιστα, τον Νίκο Μιχαλολιάκο χαιρετά ο τραγουδιστής, την ώρα που φεύγει.

Η ομάδα της Χρυσής Αυγής φαίνεται να τραγουδά κάνοντας τον ναζιστικό χαιρετισμό, οι σημαίες που υπάρχουν είναι μόνο ναζιστικές, ενώ τα συνθήματα που ακούγονται, ανάμεσα στα ρατσιστικά τραγούδια, είναι ναζιστικά. Επίσης, όλοι τραγουδούν τον ναζιστικό ύμνο Deutscheland Uber Αlles (Υπεράνω 'Ολων η Γερμανία).

Η Annett είναι αυτή που τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό, ενώ ο Muller, αφού ανταποκρίνεται στο αίτημα των χρυσαυγιτών να «εξοντωθούν οι Εβραίοι», παίζει το τραγούδι «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς / Βάλτε τους πιθήκους σε ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x