Επικαιρότητα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σατανιστής λάτρης του Breaking Bad δολοφόνησε, έφαγε(!) και έλιωσε πτώμα όπως στη σειρά

Μπορεί να μην είχε ιδέα από χημεία αλλά, από την στιγμή που είχε δει Breaking Bad, ήξερε πώς να «ξεφορτωθεί» ένα πτώμα.

Λατρεύει το Breaking Bad! Δεν είναι ο μόνος, θα μας πείτε... Ωστόσο, ο Στέφανο Μπρίτζι ΕΙΝΑΙ ο μόνος που «ξεπατίκωσε» τον τρόπο με τον οποίο οι κεντρικοί ήρωες γνωστής σειράς «ξεφορτώνονται» ένα πτώμα για να γλιτώσει τη φυλακή!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπρίτζι κάλεσε στον αστυνομικό, Γκόρντον Σεμπλε στο διαμέρισμά του για να κάνουν σεξ. Αντ’ αυτού όμως, για αδιευκρίνιστούς λόγους, τον δολοφόνησε. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί.

inner
(ο αστυνομικός, Γκόρντον Σέμπλε)

Ο Μπρίτζι, προγραμματιστής υπολογιστών, διαμέλισε το σώμα του αστυνομικού και ακολούθησε τη διαδικασία που προβάλλεται στη σειρά με την οποία οι ήρωες της λιώνουν ένα πτώμα σε οξύ για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τους στείλουν στη φυλακή.

Ωστόσο, δεν τη γλίτωσε... Γιατί; Διότι, δεν μπόρεσε να καλύψει τη δυσοσμία με αποτέλεσμα οι γείτονές του να καλέσουν την Αστυνομία, οι οποίοι να βρεθούν μπροστά σε απίστευτες εικόνες όταν μπήκαν στο σπίτι του.

inner

Το αηδιαστικότερο από όλα, ήταν το γεγονός ότι βρήκαν ένα πόδι σε ένα ταψί στο φούρνο του και αρκετά ίχνη από το DNA του συναδέλφου τους, σε ξυλάκια τα οποία είχαν επάνω τους στίγματα από αίμα.

Στους αστυνομικούς τόνισε ότι ο Σατανάς του είχε πει να «σκοτώσει», προσθέτοντας τους...

«Είμαι από μια καθολική οικογένεια και έτσι όταν ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ανακάλυψα ότι ήμουν απεσταλμένος του Σατανά. Λατρεύω τη crystal meth και ήθελα να γνωρίσω κάποιον για να μιλήσω για τον Σατανά».

Αργότερα τόνισε ότι διατήρησε το πτώμα για λίγες ημέρες μέχρι να αποφασίσει να το λιώσει όπως στη σειρά, ενώ άκουγε ξεκάθαρα τον Σατανά να του λέει «σκότωσε, σκότωσε, σκότωσε».

«Σχεδόν έχω τελειώσει. Απομένει λίγο από το σώμα του, αλλά καθυστέρησα γιατί πήρα λίγο crystal meth. Θα τελείωνα τη δουλειά σήμερα. Όπως βλέπετε ο άνδρας αυτός ήταν μεγαλόσωμος, και μου έχουν μείνει μόνο δύο κομμάτια», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Φυσικά οι Αρχές έκριναν ότι είναι ένοχος και σύντομα θα δικαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x