Επικαιρότητα

Απίστευτο: Ο Τραμπ συμμετείχε σε ερωτική ταινία του Playboy

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνια, παρέα με αρκετές γυναίκες. ενώ η σαμπάνια πέφτει πάνω σε ένα λογότυπο του περιοδικού

Λογικό είναι, πως από τη στιγμή που θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, κάποια από τα άπλυτά του θα έβγαιναν στη φόρα. Αλλά το ότι συμμετείχε σε σοφτ πορνό στις αρχές του 21ου αιώνα, αυτό, ελάχιστοι το είχαν παρατηρήσει και ακόμα λιγότεροι είχαν δει την ταινία!



inner

Σε μια ταινία του 2000 που λέγεται Centerfold, και είναι παραγωγής Playboy, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνια, παρέα με αρκετές γυναίκες. ενώ η σαμπάνια πέφτει πάνω σε ένα λογότυπο του περιοδικού. Μπορεί ο Τραμπ, ευτυχώς για το κοινό, να μη βγάζει τα ρούχα του, αλλά σε άλλα σημεία του βίντεο, διάφορα μοντέλα του Playboy απεικονίζονται γυμνά, σε ερωτικές πόζες, ή να... παίζουν με τον εαυτό τους.

inner

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος «τα χώνει» στην πρώην Miss Υφήλιος, Αλίσια Μασάδο, για το «αηδιαστικό της sex tape.

Παράλληλα ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ρίξει τα «βέλη» του και προς τους αλλοδαπούς και πιο ιδιαίτερα στους λατινικής καταγωγής, την ώρα που στην ταινία του Playboy, συμπρωταγωνιστούν περήφανα και... γυμνά οι αδερφές Μπερναόλα, περουβιανής καταγωγής και ιδιαίτερα καυτές εκείνη την περίοδο...

inner

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x