Επικαιρότητα

Από «δυνητικά θανατηφόρο» βακτήριο προσβλήθηκε ο Έλτον Τζον

O διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης Έλτον Τζον, προσβλήθηκε από ένα «δυνητικά θανατηφόρο» βακτήριο, κατά την περιοδεία του στη Νότια Αμερική.

O διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης Έλτον Τζον, προσβλήθηκε από ένα «δυνητικά θανατηφόρο» βακτήριο, κατά την περιοδεία του στη Νότια Αμερική.

Ο Βρετανός τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο ημέρες σε μονάδα εντατικής φροντίδας, με τη στήριξη ειδικών μηχανημάτων.

Ο 70χρονος τραγουδιστής αρρώστησε ξαφνικά κατά τη διάρκεια πτήσης για την επιστροφή του στη Βρετανία από το Σαντιάγο της Χιλής, και αμέσως μόλις έφτασε στην πατρίδα του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι του όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία, δίνοντάς του εξιτήριο.

Ωστόσο, ο Έλτον Τζον υποχρεώθηκε να ακυρώσει διάφορα live του στο Λας Βέγκας και την Καλιφόρνια, τον Μάιο και τον Απρίλιο.

«Μολύνσεις αυτού του είδους είναι σπάνιες και δυνητικά θανατηφόρες. Ευτυχώς, η ιατρική ομάδα που ανέλαβε τον Έλτον, αναγνώρισε άμεσα τον ιό και τον θεράπευσε με επιτυχία. Αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως», αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του.

«Είμαι τόσο τυχερός που έχω τόσους πιστούς θαυμαστές και ζητώ συγγνώμη που τους απογοήτευσα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την ιατρική ομάδα που με φρόντισε τόσο καλά», είπε ο Έλτον Τζον.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x