Stoiximan Super League

«Από εμάς εξαρτάται»

Την εκτίμηση ότι ο Ατρόμητος μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Άλκμααρ και να συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο sport-fm.gr.

Έτοιμος να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 2009 όταν είχε παίξει με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής επιθετικός μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν στον Πανθρακικό μετακινήθηκε στον Ατρόμητο και δηλώνει έτοιμος για επιτυχίες…

Συνέντευξη στον Βαγγέλη Νερατζιά

-για την αντίπαλο του Ατρόμητου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Άλκμααρ:

«Αυτή η ομάδα μέχρι πριν λίγα χρόνια κατακτούσε τίτλους στην Ολλανδία και αυτό τα λέει όλα… Βέβαια φέτος έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες και η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Την Κυριακή παίζει με τον Άγιαξ και θα την παρακολουθήσουμε».

-τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος:

«Η Άλκμααρ είναι μια ομάδα της ολλανδικής σχολής, με ότι αυτό συνεπάγεται… Έχουν επιθετικό προσανατολισμό και φιλοσοφία στον τρόπο που παίζουν. Συνηθίζουν την τριάδα στην επίθεση και γενικά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

-για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του Περιστερίου:

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Εκτιμώ ότι η πρόκριση θα κριθεί από τον τρόπο που θα διαχειριστούμε εμείς αυτά τα παιχνίδια, από εμάς εξαρτάται. Αν είμαστε σοβαροί αγωνιστικά αλλά και τακτικά, έχουμε πολλές ελπίδες να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα έλεγα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

-την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν τα ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία χρόνια. Μετά τον Παναθηναϊκό είχα παίξει στην Ευρώπη και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2009. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και ένα κίνητρο παραπάνω για κάθε παίκτη η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μου έχει λείψει πολύ! Ταυτόχρονα, το Γιουρόπα Λιγκ έχει αναβαθμιστεί πολύ και πλησίασε το Τσάμπιονς Λιγκ».

-την άποψη του για τη νέα του ομάδα, τον Ατρόμητο:

«Ερχόμενος εδώ ήξερα περίπου τι θα συναντήσω και αυτό με βοήθησε. Η ομάδα έχει τον βασικό κορμό από πέρσι και είναι στο χέρι μας να δείξουμε τι αξίζουμε και ατομικά αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x