Βόλεϊ

Από Μυτιλήνη μέχρι… Αυστραλία έφτασαν οι κούπες

Με συναρπαστικούς αγώνες ολοκληρώθηκαν οι κατηγορίες Golden και Silver ανδρών και γυναικών της Beach Volleyleague, με δύο κούπες μάλιστα να φτάνουν σε Αυστραλία και Μυτιλήνη.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του τουρνουά της Beach Volleyleague που γίνεται στο «Καράβι» στην παραλία του Σχοινιά.

Στην κατηγορία Golden ανδρών ξεχώρισε το ζευγάρι των Παντελή Μαρτίνου και Βασίλη Μωραΐτη, οι οποίοι επιβλήθηκαν στον τελικό των Σταύρου Βλαχάκη και Νίκου Παπακωστόπουλο (2-0 σετ).

Αυτό που έκανε εντύπωση, πάντως, ήταν το δώρο που κέρδισαν οι νικητές. Η ξυριστική μηχανή που έφτασε στα χέρια του… μουσάτου Παντελή Μαρτίνου προκάλεσε τα γέλια των παικτών. Ο έμπειρος παίκτης, πάντως, δήλωσε μετά το ματς: «Γενικά είμαι των ανατροπών. Στη αρχή το τουρνουά ήταν να γίνει στη Γλυφάδα, αλλά ου άρεσε που άλλαξε και τελικά έγινε στο Καράβι. Για αυτό και το πήρα», όσο για τα δώρα που πήρε είπε: «Είναι ειρωνεία της τύχης που πήρα ξυριστική μηχανή αλλά είναι κι αυτό μία ανατροπή. Στο μακρινό μέλλον ή και αύριο μπορεί να με δείτε ξυρισμένο».

inner
inner
inner

Στο Golden Γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβαν η έμπειρη Εύα Κουρέλλου με την Ελληνοαυστραλέζα Τζόρτζια Κυρανάκου, οι οποίες επιβλήθηκαν στον τελικό των Ηλιάνα Τσαούση και Μάρα Μανώλη.

inner
Το κύπελλο έμεινε στα χέρια της Κυρανάκη, η οποία θα το πάρει μαζί της στην Αυστραλία, ενώ η συμπαίκτριά της δήλωσε: «Δεν περιμέναμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Είμαστε πάντα ευχαριστημένες μόνο που παίζουμε στο Καράβι. Ήταν όλα εξαιρετικά στη διοργάνωση. Αφιερώνω τον τίτλο στην συμπαίκτριά μου που θα γυρίσει στην Αυστραλία»

inner
inner

Στο silver των ανδρών την τιμητική της είχε η Μυτιλήνη, με τους Μυρωγιάννη και Βασιλέλη να επιβάλλονται με 2-0 σετ κόντρα στους Σταύρο και Θέμη Κιουλάφα στον τελικό.

inner

«Ήρθαμε εδώ από χθες το βράδυ και το απολαύσαμε. Έτυχε να πάρουμε το κύπελλο και ευχαριστηθήκαμε πολύ που αντίπαλός μας ήταν η άλλη ομάδα της Μυτιλήνης. Θα έρθουμε και αύριο να απολαύσουμε και τους τελικούς των επαγγελματιών», είπε ο Στρατής Μυρογιάννης που πλέον είναι προπονητής στην γυναικεία ομάδα ομάδα της Μυτιλήνης.

inner
inner

Στην κατηγορία Silver των γυναικών οι Χατζηγρηγόρη και Φαράτζου έφτασαν δύσκολα στον τελικό, όμως εκεί επιβλήθηκαν με 2-1 σετ επί των Γόντικα και Περουλιού και κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία.

inner

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x