Πόλο

Από Νοέμβρη στις πισίνες

Αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών, όπως ενημέρωσε η ΕΠΑΥ, που αναμένεται να ανακοινώσει το οριστικό πρόγραμμα την ερχόμενη Παρασκευή (26/9).

Στις αρχές Νοεμβρίου θα πέσουν στις πισίνες οι αθλητές και οι αθλήτριες των εθνικών πρωταθλημάτων πόλο, όπως ενημέρωσε η ΕΠΑΥ μετά τη συνεδρίαση του Σαββάτου (20/9).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας περιόδου για την υδατοσφαίριση καταρτίζεται και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΟΕ που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (26/9).

Συγκεκριμένα, τα πρωταθλήματα Α1 Ανδρών και Γυναικών αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Νοεμβρίου –την πρώτη εβδομάδα το αντρικό και δύο εβδομάδες αργότερα το γυναικείο- ενώ η τελική μορφή θα προκύψει μετά τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) για το καλεντάρι των Εθνικών ομάδων.

Μάλιστα, πριν την συνεδρίαση υπήρξε και συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, όπου συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές.

«Έχουμε καταλήξει οριστικά στο πλάνο του ετήσιου προγραμματισμού μας και με τις σχετικές ρυθμίσεις των τελευταίων λεπτομερειών είμαστε έτοιμοι για την τελική έγκριση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Πριν τη συνεδρίαση μας είχαμε εποικοδομητική συνάντηση με τον ΣΕΑΥ. Ακούσαμε απόψεις και προβληματισμούς και πρέπει να έγινε αντιληπτό ότι ένας προγραμματισμός είναι σύνθετο ζήτημα με πολλές παραμέτρους
», τονίζει ο Πρόεδρος της ΕΠΑΥ, Λεωνίδας Μπατάκης.

Πέρα απ’ αυτά, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ενημέρωσε τα σωματεία της Α1 Ανδρών και Γυναικών πως πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα μέχρι την Πέμπτη (25/9), μαζί με ό,τι απαιτείται προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x