Super League 2

Από νωρίς στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί της ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όσους προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρόμα να βρεθούν από νωρίς στο ΟΑΚΑ για να προμηθευτούν το εισιτήριο τους εξέδωσε η ΑΕΚ.

Για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης, καθώς αναμένεται να δώσουν αρκετοί οπαδοί της το «παρών» στο ΟΑΚΑ για το φιλικό με τη Ρόμα, η ΑΕΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» ότι τονίζει πως έχουν την πρόθεση να δουν τον συγκεκριμένο αγώνα να βρεθούν δύο ώρες νωρίτερα στα εκδοτήρια, ενώ θα ήταν καλό για όλους να έχουν το ακριβές αντίτιμο.

Η ανακοίνωση

«Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το Σάββατο το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν.

Το ακριβές αντίτιμο μπορεί, επίσης, να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x