Stoiximan Super League

Από τη Μυτιλήνη στην… κορυφή

Ο «λαβωμένος» στα μετόπισθεν Ολυμπιακός ψάχνει τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Καλλονής, αλλά πρόθεση όλων είναι να κλείσουν τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση.

Τη νίκη με την οποία θα αξιοποιήσει τις γκέλες που έκαναν μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καλλονή στη Μυτιλήνη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλωστε, αν οι Πειραιώτες επικρατήσουν σήμερα της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη και οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου έχουν εκ νέου απώλειες, τότε το 2015 θα τους βρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν και μία πειστική εμφάνιση, με την οποία δεν θα δώσουν περιθώρια αμφισβήτησης για τη δυναμική τους και θα αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Σιόβα και Μασουακού. Στον άξονα θα είναι ο Εντινγκά και ο Μανιάτης, με τον Ντοσεβί και τον Κασάμι στα πλάγια.

Ο Ντομίνγκες θα έχει οργανωτικό ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Φορτούνης, ώστε να δώσει περισσότερες λύσεις στον Μίτσελ στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Γιαννούλης, Γκαζαριάν και Βούρος. Εκτός έμειναν οι Μποτία και Αυλωνίτης, μαζί με τους επίσης τραυματίες ή προερχόμενους από προβλήματα Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Φουστέρ.

Στη Μυτιλήνη αναμένεται να είναι σήμερα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει εμπράκτως ότι είναι κοντά στην ομάδα, περνώντας το μήνυμα σε όλους για τη σημασία που έχει ο κάθε αγώνας στο πρωτάθλημα.

Προϊστορία

Μόλις μία φορά έχουν έρθει αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός με την Καλλονή στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, με το περσινό αποτέλεσμα να είναι υπέρ των «ερυθρόλευκων». Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ που είχε πετύχει ο Μανιάτης στο 61’.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

19/08/13 Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x