Γ' Εθνική

Από την κόλαση στον… τελικό η ΑΕΛ

Με ένα τέρμα του Μπλεντί στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με 2-2 και ταυτόχρονα «έκλεισε» θέση στον τελικό του κυπέλλου της Γ’ εθνικής.

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου της Γ’ εθνικής πέτυχε στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα η ΑΕΛ.

Η ομάδα του κάμπου ταξίδεψε στον Εύοσμο έχοντας το μειονέκτημα του 1-1 στο Αλκαζάρ και φυσικά με υποχρέωση, την παρουσία της στον τελικό.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα ήθελαν οι Θεσσαλοί, καθώς η αποφασιστικότητά τους, τους έβαλε σε θέση οδηγού στο 28’ με τον Γκούρτσα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για την Λάρισα όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Κάπου εκεί, εντελώς αντίθετα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ήρθε το μπλάκ – άουτ για τους «βυσσινί». Ο Αγροτικός Αστέρας «πάτησε» στην αδράνεια του αντιπάλου του και έφερε το ματς τούμπα με δυο τέρματα του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι, αγωνιζόμενοι επίσης με δέκα παίκτες από το 77’ έβλεπαν τον τελικό να τους αποχαιρετά.

Το «θαύμα», ωστόσο, για την ΑΕΛ έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με… buzzer beater του Μπλεντί, ο οποίος ισοφάρισε (2-2) και «ξέρανε» τους πάντες στην Θεσσαλονίκη.

Το άλλο ζευγάρι που θα βγάλει τον δεύτερο φιναλίστ είναι το Ατρόμητος Αχαϊας-Πανελευσινιακός, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή (23/2) στις 14:45.


Επιμέλεια: Θανάσης Στάικος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x