Κώστας Νικολακόπουλος

Από Τόρο και Φέτφα, έως Σάλαϊ και Ντζούτζακ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο λόγια για το ματς της Εθνικής κάτω από ένα άλλο πρίσμα…

***Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η 11άδα της Εθνικής Ελλάδας και ήδη κάποιοι «ψιθυρίζουν» ότι τώρα που δεν θα παίξει κανείς παίκτης του Ολυμπιακού (με τραυματίες Μήτρογλου και Μανιάτη), θα έρθει κι η πρώτη νίκη, στην Ουγγαρία!

***Βρε ας μην μπουν καν αλλαγή κι ο Σιόβας με τον Φορτούνη! Δεν πειράζει. Εδώ το θέμα είναι να κερδίσουμε, έστω με μισό μηδέν και με αυτογκόλ! Το ζητούμενο είναι να μείνουμε ζωντανοί, κάτι που έτσι όπως τα καταφέραμε το φθινόπωρο, μόνο εύκολο δεν είναι.

***Ας γίνει το διπλό κι ας μην παίξει κανείς του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ο Τοροσίδης, ο Μανωλάς, ο Σάμαρης, ο Κυριάκος κι ο Φετφατζίδης, τι…σχέση έχουν με τον Ολυμπιακό; «Απλά» ότι μέσω Ολυμπιακού πήγαν στο εξωτερικό…

***Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση σήμερα η εθνική στην Ουγγαρία. Δεν είναι της πλάκας οι Μαγιάροι. Έχουν καλούς παίκτες.

Σκεφθείτε τι έγινε όταν τα δύο πιο μεγάλα αστέρια τους, έπαιξαν τελευταία φορά με ελληνικές ομάδες. Ο σέντερ φορ Σάλαϊ απέκλεισε με τη Σάλκε τον ΠΑΟΚ (βάζοντάς του και δύο γκολ μέσα στην Τούμπα) κι ο έξω αριστερά Ντζούτζακ είχε δύο νίκες με την Ντινάμο Μόσχας κατά του Παναθηναϊκού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x