Ισπανία

Αποδοκιμασίες για τον Σούστερ

Την απομάκρυνση του Μπερντ Σούστερ απαίτησε το κοινό της Μάλαγα μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο προπονητής της Μάλαγα, Μπερντ Σούστερ, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπιλμπάο (2-1). Η ήττα αυτή κράτησε την ομάδα της Ανδαλουσίας μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε στη Μάλαγα μόλις το καλοκαίρι, καλούμενος να διαδεχθεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι που αποχώρησε για τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα πάντως η θέση του είναι πολύ επισφαλής.

Η Μάλαγα προηγήθηκε 1-0 όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Οι μουρμούρες στο γκολ της ισοφάρισης έγιναν κραυγές όταν οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα.

«Σούστερ φύγε», φώναζε η πλειοψηφία των οπαδών απαιτώντας την άμεση απόλυση του προπονητή.

Η περίπτωση του Σούστερ βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για τη διοίκηση της Μάλαγα η οποία αν θελήσει να τον διώξει θα πρέπει να πληρώσει μια υψηλότατη αποζημίωση.

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της Μάλαγα το καλοκαίρι που μας πέρασε ξένισε πολλούς, καθώς προσέφερε στον Σούστερ ένα πλουσιοπάροχο πενταετές συμβόλαιο, πράγμα ασυνήθιστο για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι η δουλειά του διαδόχου του Χιλιανού προπονητή φαινόταν από την αρχή πως θα είναι δύσκολη, αφού από τη Μάλαγα αποχώρησαν φέτος οι Ίσκο, Χοακίν, Ιτούρα, Ντεμικέλις, Μπαπτίστα και Τουλαλάν.

Επιμέλεια : Ιάσων Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x