Stoiximan Super League

Αποφασίζει για Παπαγιαννόπουλο

Ανάμεικτες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει στον ΠΑΟΚ για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα ολοκληρώνεται η δοκιμαστική περίοδος για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο στον ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής στόπερ βρίσκεται τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο χθεσινό δίτερμα ο 24χρονος παίκτης στάθηκε αρκετά καλά και έδειξε ότι έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια να ξεχωρίζει.

Σύμφωνα με τη SportDay, πρόκειται για έναν κοντρολαρισμένο για το ύψος του (1,90 μ.) αμυντικό, ένας δυνατός παίκτης που στάθηκε καλά, από εκεί και πέρα βέβαια δεν είναι εκείνος (με βάσει τις πρώτες εικόνες) που φυσικά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το θέμα βέβαια είναι αν οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά ή αν και στη συγκεκριμένη θέση θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή με προοπτικές για να τον αναδείξει και να καρπωθεί την υπεραξία του.

Την περσινή σεζόν ο Παπαγιαννόπουλος έπαιξε σε 30 αγώνες με την Ασιρίσκα από την οποία έμεινε ελεύθερος και τελικά αποφάσισε να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x