Μετά από περίπου δύο εβδομάδες θα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ τι πρόκειται να συμβεί με το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας .
Σήμερα ο Δήμος Θέρμης κατέθεσε ένσταση στην Επιτροπή 152 κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το νέο αθλητικό κέντρο του «Δικεφάλου του Βορρά».
Η ένσταση πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και η απόφαση εκτιμάται ότι θα γίνει γνωστή μετά το πέρας δύο εβδομάδων.
Η επιτροπή αποτελείται από τρία πρόσωπα, έναν εκπρόσωπο του νομικού συμβουλίου του Κράτους, έναν εκπρόσωπο της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος του Δήμου Νεάπολεως-Συκεών και ένα μέλος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






