Stoiximan Super League

Απογοητευμένος, αλλά ενισχυμένος

Αφήνοντας στην άκρη την απογοήτευση για την ήττα από τον ΟΦΗ, στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για το πρώτο βήμα του… Γολγοθά. Έρχονται ενισχύσεις με Μέντες και Μπεργκ για τους «πράσινους».

Δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα στον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ (1-2). Το πρόγραμμα που έρχεται είναι δύσκολο και προσφέρεται για εξιλέωση και απαντήσεις, αρκεί φυσικά να υπάρξει βελτίωση.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μαζεύτηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Απήλιον αρχίζοντας την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για το Europa League (22:05).

Ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο έκανε ο Μέντες που δεν αποκλείεται να προλάβει το προσεχές παιχνίδι, αλλά είναι πιθανό να προφυλαχθεί για να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Μάρκους Μπεργκ, που είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά είναι δύσκολο να βρίσκεται έστω και στην αποστολή στο ματς της Ολλανδίας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη με προπόνηση στις 10:30 και ίσως εκεί φανούν οι πρώτες σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου για το σχήμα που θα παρατάξει και τη διαχείριση που ετοιμάζεται να κάνει στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x