Stoiximan Super League

Απογοήτευσε ο Εργοτέλης…

Φιλική ήττα απ’ τον Ηρόδοτο γνώρισε ο Εργοτέλης, που αγωνίστηκε με τα «δεύτερα» και ηττήθηκε με 3-1 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Μπήκε αλλαγή ο Άλαν.

Απογοήτευσε ο Εργοτέλης στο φιλικό που έδωσε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, όπου ηττήθηκε 3-1 απ’ τον Ηρόδοτο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να δει παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως δεν έβγαλε τα καλύτερα συμπεράσματα, με μοναδικό ευχάριστο την επιστροφή του Άλαν απ’ τον τραυματισμό του, που πέρασε στο 65’ ως αλλαγή.

Ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με γκολ των Προβιδάκη (27’), Σκουλά (44’) και πέναλτι του Κοιλιάρα (48’), ενώ ο Εργοτέλης μείωσε στο 52’.

Ηρόδοτος: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλλέως, Σκουλας, Προβιδάκης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Κουσίδης, Κλωνάρης, Καιμακαμούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Σπανός, Γιαπιτζάκης, Μαυρίδης, Ρουσάκης, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μωραίτης, Ζαφείρης, Μεράι, Πήλιος, Κλίνης.

Εργοτέλης: Καβουσάκης (46' Δασκαλάκης), Ρεντζας (85' Γενιτσαρίδης), Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Στράους (85' Φουκαράκης), Κασναφέρης, Βλαχοδήμος (70' Νοκάι), Μπουρσέλης, Παμπλίδης, Κουρέζ (65' Αλαν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x