Stoiximan Super League

Αποκάλυψη-αστέρι, ο Μούκαμ

Ο ορισμός της «χρυσής αλλαγής»! Ο Μούκαμ Μεκόντσο μπήκε στο 63’ και χάρισε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης (3-2) στην φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Δύο γκολ πέτυχε ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός.

Σ’ ένα χορταστικό φιλικό παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-2 του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Μούκαμ Μεκόντσο.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 63’ και σε διάστημα 19 λεπτών κατάφερε να σκοράρει εις διπλούν και να χαρίσει ουσιαστικά τη νίκη στους Αρκάδες.

Από πολύ νωρίς οι «κυανέρυθροι» έκαναν αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ και στο 6ο μόλις λεπτό, πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Απόστολου Γιάννου. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι «αφυπνιστήκαν» νωρίς κι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 21’, με δράστη τον Καλίφα Σανκαρέ.

Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ξεκάθαρο πρωταγωνιστή τον Μούκαμ Μεκόντσο. Αρχικά ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του στο 70’ και στη συνέχεια έδωσε διαφορά δύο τερμάτων (82’). Στα εναπομείναντα λεπτά, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 85’ με τον Νίκο Παντίδο, γράφοντας το τελικό 3-2.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής (30’ Θεοδωρόπουλος, 60’ Κοσίσκι), Κιτόκο (60’ Γιαννιώτας), Κυριακόπουλος (46’ Παπαχρήστος), Παντελιάδης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (63’ Μούκαμ), Μάσα, Τιε Μπι (37’ Ουσέρο), Μπαράλες, Νικο Φερνάντεθ (46’ Λούι), Μπακασέτας (46’ Ρόλε).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (68’ Γιαννακόπουλος), Πάνος (58’ Αργυρόπουλος), Οικονόμου (77’ Γκέζας), Χατζηισαίας (76’ Παντίδος), Τασουλής, Τζίνι (46’ Μητρόπουλος), Κολοβός (76’ Σμυρλής), Μπούζας, Φούντας, Μπουμάλ (46’ Μασούρας), Γιάννου (77’ Βουτσιώτης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x