Γενικά

Αποκάλυψη Ιακώβου: Ο Πύρρος Δήμας είχε χάσει το μετάλλιο της Βαρκελώνης! (vid)

Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Ο Πύρρος Δήμας είχε ξεχάσει μέσα σε ταξί το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Ελλάδας μετά από 80 χρόνια, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Χρήστος Ιακώβου.

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πύρρο Δήμα αποκάλυψε σήμερα ο Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών αποκάλυψε πως ο τετράκις Ολυμπιονίκης είχε ξεχάσει μέσα σε ένα ταξί το μετάλλιο που είχε κατακτήσει το 1992 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

«Σιγά-σιγά ήρθαν τα μετάλλια. Πρώτα ήρθαν τα παγκόσμια, μετά τα ευρωπαϊκά, μετά πάλι παγκόσμια και το 1992 με τον Πύρρο ήρθε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης που εκεί μπορώ να σας πω πως ένιωσα κάτι άλλο. Μετά χαρά μεγάλη, εξαφανίστηκε ο Πύρρος, πήρε το μετάλλιο κι έφυγε, ξενύχτησε δυο-τρεις μέρες, αυτά που κάνουν όλοι οι αθλητές μετά από αγώνες. Θα σου πω μια ιστορία μικρή και ωραία. Ο Πύρρος, όταν πήρε το πρώτο χρυσό μετάλλιο, πήρε ένα ταξί να πάει να βρει κάποιους φίλους του και ξέχασε το μετάλλιο μέσα στο ταξί. Το ολυμπιακό μετάλλιο, που είχαμε να πάρουμε 80 χρόνια, το ξέχασε μέσα στο ταξί. Μας ειδοποιεί “έχασα το μετάλλιο”, εμείς τρελαθήκαμε, ήμασταν σε μια ταβέρνα και πίναμε κρασάκι και λέμε “θα το βρει κάποιος και θα το κλέψει. Πάει το ολυμπιακό μετάλλιο”. Αλλά το βρήκε ο ταξιτζής και το πήγε στην αστυνομία και μας ειδοποίησε μετά ο Πύρρος ότι βρέθηκε», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x