Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Ρώσος πρότεινε να στείλει «πέντε γυναίκες» στο δωμάτιο του Τραμπ σε ξενοδοχείο στη Μόσχα

Το αποκάλυψε πρώην σωματοφύλακάς του.

Ένας Ρώσος που μετείχε στη διοργάνωση των καλλιστείων Miss Universe το 2013 στη Μόσχα πρότεινε να στείλει «πέντε γυναίκες» στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε ο Τραμπ, όπως υποστήριξε στο Κογκρέσο ο επί πολλά χρόνια σωματοφύλακάς του, Κιθ Σίλερ σύμφωνα με το NBC News.

«Εμείς δεν κάνουμε τέτοια», φέρεται να απάντησε ο Σίλερ.

Σε δήλωσή του προς το NBC ο δικηγόρος του, Στιούαρτ Σίαρς, κατήγγειλε τη διαρροή στα ΜΜΕ λεπτομερειών της κατάθεσης του πελάτη του στην επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής.

«Ο πρόεδρος της επιτροπής θα πρέπει να ερευνήσει και να καταστήσει υπόλογο όποιον ευθύνεται για την διαρροή εσφαλμένων και παραπλανητικών εκδοχών της κατάθεσης του κ. Σίλερ», είπε ο Σιρς.

Η επιτροπή της Βουλής διεξάγει μια από τις πολλές έρευνες για την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ της Ρωσίας και της ομάδας της προεδρικής εκστρατείας του Τραμπ. Μεταξύ άλλων οι ερευνητές εξετάζουν κι έναν αμφιλεγόμενο φάκελο με πικάντικες καταγγελίες για τη συμπεριφορά του Τραμπ ενόσω βρισκόταν στη Μόσχα για το διαγωνισμό Miss Universe. Στο φάκελο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων κι ο ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός ότι ο επιχειρηματίας τότε Τραμπ είχε ζητήσει από πόρνες να… ουρήσουν στο κρεβάτι της προεδρικής σουίτας στο ξενοδοχείο Ritz Carlton της ρωσικής πρωτεύουσας, στο ίδιο δηλαδή όπου είχαν καταλύσει παλαιότερα ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει απορρίψει ως ψευδή τα περιεχόμενα του φακέλου, που συνέταξε ο Βρετανός πρώην πράκτορας της ΜΙ6, Κρίστοφερ Στιλ, και το ίδιο έκανε, σύμφωνα με το NBC και ο πρώην σωματοφύλακάς του.

Στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου δεν κατανομάζεται ο Ρώσος που φέρεται να πρότεινε να στείλει γυναίκες στο δωμάτιο του Τραμπ. Αλλά σε τηλεγράφημά του τον περασμένο Ιούλιο το Associated Press ανέφερε ότι ο Ρώσος ποπ σταρ Εμίν Αγκαλάροφ - ο ίδιος που μεσολάβησε για μια συνάντηση μεταξύ του γιου του Τραμπ, Ντόναλντ τζούνιορ και μιας Ρωσίδας δικηγόρου στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στο Μανχάταν- «πρότεινε να στείλει ιερόδουλες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Τραμπ» στη διάρκεια του ταξιδιού του το 2013 στη Μόσχα, πρόταση που απέρριψε ο Σίλερ.

Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x