Επικαιρότητα

Στις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ η εταιρεία του Κοτσώνη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του HOTDOC, η εταιρεία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ του Αιμίλου Κοτσώνη (πρωταγωνιστής στην υπόθεση NOOR 1) είναι στη λίστα χορηγούμενων Μέσων από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε μια αποκάλυψη που ταράζει τα νερά προχώρησε το περιοδικό HOTDOC, που κυκλοφορεί σήμερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εταιρεία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ του Αιμίλου Κοτσώνη είναι στη λίστα των χορηγούμενων Μέσων, τα οποία εισέπρατταν συνολικά 7 εκατ. ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων). Χρήματα τα οποία δίνονται για την «καλύτερη δυνατή προβολή του Κέντρου»! Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κ. Κοτσώνης είναι ο μεγάλος… πρωταγωνιστής της υπόθεσης του Noor 1.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «Το σκάνδαλο με την κατασπατάληση χρημάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) συνεχίζει να απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς από τα ταμεία του έφυγαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ , με ένα μεγάλο μέρος εξ αυτών να πηγαίνει σε... επικοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον γιγαντιαίο προϋπολογισμό ύψους 56.500.000 ευρώ του 2014, ο οποίος μάλιστα έπεσε έξω κατά 20 εκατ. ευρώ (!), σχεδόν το 1/10, δηλαδή τα 5.868.309 ευρώ πηγαίνουν στην "επικοινωνία"».

Στη συνέχεια, στο ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC, που εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνης γράφονται τα παρακάτω: «Από τον κατάλογο ωστόσο του πορίσματος όπου φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισπράξει, προκύπτει πως η επικοινωνία με το κοινό δεν έχει επιλέξει τους πιο αποτελεσματικούς φορείς. Για μία ακόμα φορά κάποιοι εισπράττουν μεγάλα ποσά, χωρίς να έχουν αναγνωσιμότητες ή κυκλοφορίες. Ανάμεσά τους η εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, με ΑΦΜ 099520215, εισπράττει 86.468 ευρώ για μία χρονιά. Η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιου Κοτσώνη και κατά 99% στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Από την έρευνα προκύπτει πως ο μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο ίδιος ο Αιμίλιος Κοτσώνης.

Δηλαδή η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, η οποία εισέπρατε χιλιάδες ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ ανήκει εξ ολοκλήρου στον Κοτσώνη. Από το μητρώνυμο και το πατρώνυμο του Κοτσώνη προκύπτει ότι πρόκειται για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση με την εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, με το πλοίο Noor1. Ο Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση εμπορίας. Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στη free press εφημερίδα Metro -όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα- στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ».

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι η ίδια εταιρεία του Αιμίλιου Κοτσώνη εξέδιδε τη free press εφημερίδα «Stadio». Πρόκειται για εφημερίδα που μοιραζόταν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στα εντός έδρας μας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x