Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Το αστυνομικό τμήμα της εφόδου στον ΣΚΑΪ σε συνομιλία από το 2012!

Το Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το οποίο ανέλαβε την υπόθεση της αστυνομικής επιχείρησης στον ΣΚΑΪ, ακούγεται σε συνομιλία που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, όπως μετέδωσε η εκπομπή «ΔΙΚΗ»!

Τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχε καταγράψει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, να συνομιλεί με ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να συνεργαστούν σε μία υπόθεση.

Μάλιστα, ο εν ενεργεία αξιωματικός εμφανίζεται να υποδεικνύει στον κ. Βρέντζο τρόπους «συνεργασίας» και ονοματίζει το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το οποίο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Δευτέρας, ανέλαβε την επιχείρηση σύλληψης του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη.

Το ίδιο αστυνομικό τμήμα ακούγεται πως έχει την αρμοδιότητα και του γηπέδου «Καραΐσκάκη».

Ιδού το απόσπασμα της συνομιλίας, όπως το αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ»:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ, στις 3 Ιουλίου 2012 συνομιλεί με αξιωματικό της Αστυνομίας.
Κλείνουν ραντεβού για αύριο και ο αξιωματικός, απευθυνόμενος στον κ. Βρέντζο, λέει:


- Θα τα πούμε. Προχτές εκεί πήγαμε μια βόλτα, είμαστε και γκαντέμηδες, την ώρα που πήγα εκεί έγινε η ληστεία στο σπίτι του Δώνη, με πιστολίδια με ιστορίες και ανέβηκα άρον άρον μετά τις αστυνομικές επιχειρήσεις που κάνανε… Τι ήθελα να πω… θα τα πούμε από κοντά βέβαια. Εκεί ένα κομμάτι… οι κάμερες εκεί βλέπουνε πολλά πράγματα το σύστημα είναι πολύ παλιό. Κατ’ αρχήν δεν έχει αρχείο. Κάνουμε εκεί μια έρευνα για να ξέρουμε…
- Kαλά θα τα πούμε αυτά από κοντά.
- …και όσον αφορά εκεί και τα άλλα τα παιδιά κάνω εκεί μια έρευνα να ξέρουμε τι, που, ποιος κτλ. και αν ενδιαφέρεται κάποιος για κάτι έχω μια εικόνα τώρα. Βασικά εκεί μας ενδιαφέρει πιστεύω η αστυνομική διεύθυνση σε κεντρικό επίπεδο άνθρωποι που μπορείς να συνεργαστείς και το άλλο που είπαμε. Και βασικά το τμήμα του δημοτικού θεάτρου που έχει την αρμοδιότητα του γηπέδου. Την αρχική αρμοδιότητα.
- Ωραία. Εντάξει. Οπότε μιλάμε.
- Θα τα πούμε από κοντά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x