Γαλλία

Αποκαλύπτει τις προθέσεις του ο Αντσελότι

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν έχει λάβει ο Κάρλο Αντσελότι και τις επόμενες 48 ώρες θα ενημερώσει σχετικά τον Αλ-Κελαϊφί.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως θα μιλήσει τώρα με ηρεμία με την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο 54χρονος προπονητής δεν θέλησε να αναφέρει τίποτα και αφιέρωσε τον τίτλο σε έναν από ους βοηθούς του που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, η απόφασή του να φύγει από τους πρωτευουσιάνους είναι δεδομένη. Από την πλευρά τους, οι παράγοντες της Παρί παρουσιάζονται επιφυλακτικοί γύρω από τον Αντσελότι, αφού η ομάδα δεν είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σταθερή απόδοση και τα σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχουν αντίκτυπο του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιταλός τεχνικός προτίθεται να μιλήσει για την αποχώρησή του το Σάββατο σε μία βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στους οπαδούς της ομάδας στο τελευταίο ματς στο «Parc des Princes».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x