Νέα μοντέλα

Αποκαλυπτήρια για τη νέα Giulia

Tο νέο μοντέλο περικλείει 105 χρόνια ιταλικού στιλ και ιταλική τεχνολογίας.

Η ξεχωριστή σχεδίασή της εκφράζει τρία ουσιώδη χαρακτηριστικά του ιταλικού design: την αίσθηση των αναλογιών, την απλότητα και την υψηλή ποιότητα στο φινίρισμα των επιφανειών.

Ολόκληρη η «δημιουργία» επικεντρώνεται γύρω από τον οδηγό και την υπόσχεση απολαυστικών οδηγικών εμπειριών με γρήγορο τιμόνι, άμεση επιτάχυνση και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και φρενάρισμα.

Με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς ή τετρακίνηση, η οδήγηση είναι κάτι περισσότερο από ένας φόρος τιμής στις πιο αυθεντικές διαδρομές του θρύλου της Alfa Romeo: είναι επίσης μία τεχνική λύση η οποία εγγυάται υψηλές επιδόσεις και εκπληκτική απόλαυση.
Τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καινοτόμοι κινητήρες: ένας εξακύλινδρος με 510 ίππους, εμπνευσμένος από τεχνολογίες της Ferrari, ο νεός κινητήρας πρότυπο της μάρκας θα παρουσιαστεί στην έκδοση Quadrifoglio.

Οι επιδόσεις είναι συναρπαστικές: από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Ιδανική κατανομή βάρους (50/50 μεταξύ των δύο αξόνων), εξελιγμένες αναρτήσεις (η εμπρός είναι μία αποκλειστικότητα της Alfa Romeo) και το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης στην αγορά...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x