Πόλο

Αποκλεισμός με δεύτερη ήττα για Βουλιαγμένη

Δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη, που ηττήθηκε 12-7 και στη ρεβάνς από τη Φερεντσβάρος και μένει εκτός ομίλων του Champions League πόλο ανδρών.

Εκτός ομίλων του Champions League πόλο ανδρών έμεινε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ χρειαζόταν να κάνει τεράστια υπέρβαση στο κολυμβητήριο του Λαιμού για να πάρει την πρόκριση σε βάρος της Φερεντσβάρος, αφού η ήττα με 10-4 στη Βουδαπέστη, καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση.

Η ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 12-7 και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Euro Cup.

Με το… καλημέρα, η ουγγρική ομάδα έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα, αφού προηγήθηκε 4-1, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου οχταλέπτου. Η ΝΟΒ συνεχώς «κυνηγούσε» στο σκορ και με εξαίρεση τη μείωση στα δύο γκολ διαφορά (3-5), στα μισά του δεύτερου οχταλέπτου, σε καμία άλλη περίπτωση δεν μπόρεσε να… πλησιάσει την αντίπαλό της, που ήταν το φαβορί. Οι Μαγυάροι ξέφυγαν δύο φορές με τέσσερα γκολ (5-9 και 6-10), φτάνοντας στην τελική επικράτηση με σκορ 12-7.

Τα οχτάλεπτα: 2-4, 1-1, 3-4, 1-3

Βουλιαγμένη: Χ. Αφρουδάκης 4, Μπάσιτς 1, Μπούχα 1, Σολανάκης 1.

Φερεντσβάρος: Βάμος 2, Γιάκσιτς 2, Βάργκα 2, Μίτροβιτς 2, Γιάνσικ 2, Πολ 1, Γιάνγκερ 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x