Κινηματογράφος

Αποκλειστικά στο sportfm.gr: Κλιπ από την ταινία «Έντι ο Αετός»

Δείτε αποκλειστικά ένα απόσπασμα από την ταινία «Έντι ο Αετός», λίγες μόλις ημέρες πριν η ταινία κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Θέλεις να γίνεις πρωταθλητής; Ποτέ μην τα παρατάς και πάντα να στοχεύεις στο ακατόρθωτο! Ο Χιου Τζάκμαν θα σου μάθει όλα τα υπόλοιπα...

Ο Μάικλ Έντουαρντς δεν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων, ούτε κατάφερε να εντυπωσιάσει τον κόσμο με την ιλιγγιώδη του πρόοδο στο άθλημα που επέλεξε. Δεν ήταν προικισμένος ή σωστά εκπαιδευμένος αθλητής, ούτε αφοσιωμένος μια ζωή στο άλμα με σκι.

Είχε απλώς το όνειρο να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και τα κατάφερε, κερδίζοντας στην πορεία τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου παρά το γεγονός ότι έμεινε στην τελευταία θέση και στα δύο αγωνίσματα που πήρε μέρος. Με άλλα λόγια, ήταν απλώς θέμα χρόνου να γίνει ταινία η ιστορία της ζωής του.

Δείτε αποκλειστικά ένα απόσπασμα από την ταινία «Έντι ο Αετός», λίγες μόλις ημέρες πριν η ταινία κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.




Κερδίσεις ή χάσεις, να στοχεύεις ψηλά!


Ο Τάρον Έτζερτον είναι ο Μάικλ «Eddie the Eagle» Έντουαρντς, ο χειρότερος άλτης του σκι στην ιστορία του αθλήματος, και ο Χιου Τζάκμαν έχει αναλάβει να τον προπονήσει στην συγκινητική κωμική ιστορία του «Έντι ο Αετός».

Ο Μάικλ Έντουαρντς ήταν ο πρώτος αθλητής που εκπροσώπησε τη Μεγάλη Βρετανία στο άλμα με σκι, στους Ολυμπιακούς του Κάλγκαρι το 1988. 55ος στην κατάταξη και εντελώς αυτοχρηματοδοτούμενος (εργαζόταν ως σοβατζής για να ζήσει), ο Έντουαρντς είχε ως εμπόδιο το βάρος του, την έλλειψη εξοπλισμού και εκπαίδευσης, την κακή του όραση και την υψοφοβία του, με αποτέλεσμα να κάνει καταστροφικές προσπάθειες και να τερματίσει τελευταίος.

Όμως η μόνιμη καλή του διάθεση και η αισιόδοξη προσέγγισή του κέρδισαν τους φαν του αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Έντουαρντς, σύμβολο πια της επιμονής και του αλύγιστου ανθρωπίνου πνεύματος, έγινε διάσημος για αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς: γι’ αυτό που πραγματικά ήταν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x