Τένις

Αποκλείστηκε ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγαδατής ηττήθηκε από τον Βάσεκ Ποσπισίλ στο 2ο γύρο του Malaysian Open την Πέμπτη και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρουά.

Εκτός του indoor τουρνουά της Μαλαισίας, έμεινει ο Μάρκος Παγδατής αφού δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του 24χρονου Καναδού Βάσεκ Ποσπισίλ από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, με τον Βάσεκ Πόσπισιλ να κατακτά το εναρκτήριο σετ μετά από ένα πολύ καλό tie break και να παίρνει προβάδισμα με 2-0 games στο 2ο σετ. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, ωστόσο ο Κύπριος πρωταθλητής δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Κατάφερε να πάρει τα έξι από τα επόμενα εφτά games του 2ου σετ και ισοφάρισε σε 1-1, όμως βρέθηκε να κυνηγάει και πάλι από νωρίς στο σκορ τον αντίπαλό του στο ξεκίνημα του 3ου σετ, όταν ο 24χρονος Καναδός πέτυχε break στο 2ο game.

Ο Παγδατής στην συνέχεια είχε τρεις ευκαιρίες να πάρει πίσω το break, ωστόσο δεν τα κατάφερε με συνέπεια ο αντίπαλος του να πάρει τη νίκη μετά από 2 ώρες και 28 λεπτά, ολοκλήρωσε τη νίκη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x