Ιταλία

Πιστός στη Ρόμα ο Τοροσίδης

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το www.sport-fm.gr ο Βασίλης Τοροσίδης δηλώνει προσηλωμένος στη Ρόμα και απαντά στις φήμες για ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Τα αυτιά του κλείνει ο Βασίλης Τοροσίδης στις φήμες για ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και ανυπομονεί για τη νέα του σεζόν στη Ρόμα.

Τόσο ο Έλληνας διεθνής όσο και ο μάνατζέρ του, Γιώργος Καζιάνης, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους το www.sport-fm.gr επισημαίνουν πως στο μυαλό του πρώην άσου του Ολυμπιακού δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη Ρόμα.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σαμπντόρια και άλλων ομάδων, ναι μεν τον τιμά, αλλά ο ίδιος ο παίκτης τονίζει ότι στόχος του είναι να έχει μία πετυχημένη χρονιά στη Ρώμη. Έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και θέλει να του ανταποδώσει τα συναισθήματα που αποκόμισε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ενώ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

Η επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερα κομβική για τον 28χρονο μπακ, επισημαίνει στο www.sport-fm.gr ο ατζέντης του και όχι μόνο o «Τόρο» δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά ούτε το ενδεχόμενο μίας ευρωπαϊκής μεταγραφής στην παρούσα φάση. Μόνο του μέλημα είναι η καθιέρωση στους «τζιαλορόσι» και η συμβολή του στην κατάκτηση κάποιου τίτλου, που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x