Γ' Εθνική

Απολογήθηκε και περιμένει ο Μαύρος

Ο Θωμάς Μαύρος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος. Καταθέτουν υπέρ του Γρηγορίου και Αλεξίου.

Συνέχεια στην περιπέτεια του Θωμά Μαύρου δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο θρύλος της ΑΕΚ, που χθες συνελήφθη ως υπεύθυνος (!) για τα χρέη της ΠΑΕ στο μόλις δύο μηνών διάστημα που ήταν στην προεδρία της, διανυκτέρευσε χθες στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σήμερα οδηγήθηκε στην οδό Ευελπίδων και απολογήθηκε στην ανακρίτρια τονίζοντας πως δεν είχε καμία ανάμειξη με τα οικονομικά του συλλόγου, ούτε δικαίωμα υπογραφής, καθώς και πως είχε αποκλειστικά την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα αποδεικνύεται από τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων της ΠΑΕ των λόγων του το αληθές.

Ο Θωμάς Μαύρος ολοκλήρωσε την απολογία του και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι νομικοί Χάρης Γρηγορίου και Αλέξης Αλεξίου καταθέτοντας υπέρ του. Το πιθανότερο είναι να αφεθεί ελεύθερος, αφού δεν προκύπτει τίποτα μεμπτό εναντίον του και ουσιαστικά την πλήρωσε για τους πραγματικούς υπεύθυνους της διάλυσης της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x