Γερμανία

Απομακρύνεται από Άιντραχτ ο Μπέντνερ

Προβλήματα παρουσιάζονται στην μετακίνηση του Νίκλας Μπέντνερ από την Άρσεναλ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αιτία είναι το υψηλό κασέ του Δανού επιθετικού.

Τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Νίκλας Μπέντνερ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Χέριμπερτ Μπρούχαγκεν, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει σε… ναυάγιο την – μέχρι χτες σίγουρη – μεταγραφή.

«Οι πιθανότητες να αποκτήσουμε τον Μπέντνερ είναι, πρακτικά, μηδενικές. Ο Δανός ανήκει σε μια κατηγορία παικτών που εισπράττουν σημαντικά ποσά, με υψηλά συμβόλαια και έξτρα αποδοχές. Κάτι που η Άιντραχτ δεν μπορεί να προσφέρει», τόνισε στην εφημερίδα «Die Welt».

Εξηγώντας την οικονομική στρατηγική του συλλόγου, ο Μπρούχαγκεν σημείωσε πως θα ήταν παράλογο να χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. «Αν προσφέραμε στον Μπέντνερ τα χρήματα που ζητά, θα χαλούσαμε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, αλλά και θα βρισκόμασταν μπροστά στον κίνδυνο να πέσουμε έξω στον προϋπολογισμό μας. Για αυτό θεωρώ πως είναι απίθανο να δούμε τον Δανό με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης», εξήγησε ο Χέριμπερτ Μπρούχαγκεν.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x