F1

Απορρίφθηκε η έφεση της Red Bull

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η Red Bull για την ακύρωση του Ντανιέλ Ρικιάρντο στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας.

Αρνητική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου στην έφεση που είχε καταθέσει η Red Bull μετά την ακύρωση του Ντανιέλ Ρικιάρντο, ο οποίος είχε τερματίσει δεύτερος στο γκραν πρι της Αυστραλίας, καθώς στην RB10 υπήρχε παραβίαση στο όριο καυσίμων του μονοθεσίο.

Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου:

«Το δικαστήριο έχοντας ακούσει την άποψη όλων των μερών και εξετάζοντας τις παρατηρήσεις τους αποφάσισε να διατηρήσει την απόφαση που είχαν πάρει οι αγωνοδίκες μετά το εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας, οι οποίοι είχαν αποκλείσει το μονοθέσιο με τον αριθμό “3”».

Οι «κόκκινοι ταύροι» ισχυρίζονταν τι δεν υπήρχε μεγαλύτερη ροή καυσίμων και ότι δεν προβλέπεται από πουθενά κάθε ομάδα οφείλει να χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της FIA.

Συνεπώς, μετά την απόρριψη της έφεσης ο Ντανιέλ Ρικιάρντο παραμένει στη δέκατη θέση με 12 βαθμούς.

Απογοητευμένοι από την απόρριψη της έφεσης εμφανίστηκαν στην Red Bull, με τους «κόκκινους ταύρους» πλέον να έχουν στο μυαλό τους μόνο το επόμενο γκραν πρι.

«Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι με την έκβαση της υπόθεση. Δεν θα είχαμε κάνει ποτέ έφεση αν δεν πιστεύαμε ότι είχαμε δίκιο. Είμαστε στεναχωρημένοι που ο Ντάνιελ τελικά δεν πήρε τους 18 βαθμούς από αυτό το γκραν πρι, τους οποίους άξιζε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά. Το αφήνουμε πίσω μας αυτό και κοιτάμε μπροστά το επόμενο γκραν πρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x