Μαχητικά Αθλήματα

Αποσκευές για Κύπρο

Σε δύο πολύπειρους Έλληνες fighters θα στηριχθεί το Clash of Titans 2. Μπένοφ και Σοφοκλέους ετοιμάζουν αποσκευές για Κύπρο. Για ζώνη της WKU και η Γκρούεβα.

Σε μια πολύ δυνατή kickboxing διοργάνωση εξελίσσεται το Clash of Titans. Με έδρα την Κύπρο, κόντρες Ελλήνων και Ρώσων πρωταθλητών και διεθνείς ζώνες υπό διεκδίκηση θα διεξαχθεί και το δεύτερο event, στις 26 Ιουλίου (Αγία Νάπα).

Ο Στάθης Μπένοφ θα κοντραριστεί με τον Evgeny Kurovsky, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- και στο “It’s Showtime” (από το οποίο δημιουργήθηκε το Glory). Ο αγώνες κλείστηκε στα 68κ. (5Χ3’) για τίτλο της ομοσπονδίας WKU.

Ο Γιάννης Σοφοκλέους συνεχίζει ν’ αγωνίζεται υπό την σκέπη της ομάδας του Gods of War (Στέλιος Πολίτης) αναζητώντας διεθνείς προκλήσεις. Η επόμενη θα ‘ναι στο Clash of Titans, κόντρα στον Sergey Boriskin, ο οποίος έχει πυγμαχικές καταβολές. Και σε αυτό το ματς διακυβεύεται τίτλος της WKU.

Στο νησί της Αφροδίτης θα ταξιδέψει και η Τίτα Γκρούεβα, η οποία σε ηλικία μόλις 20 ετών κέρδισε τίτλο της ISKA και θ' αποτελέσει ένα από τα main event της βραδιάς, που γίνεται υπό την αιγίδα της WKU.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x