Stoiximan Super League

Αποστολή… ανασύνταξη!

Το κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Ντνίπρο αποτελεί ήδη… παρελθόν για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς το μυαλό πλέον βρίσκεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ήταν ήδη γνωστό πως ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ… καυτός μήνας για τον Ολυμπιακό. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επιστροφή τους από την Ουκρανία και την ήττα από την Ντνίπρο, πήγαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στου Ρέντη, καθώς την Κυριακή (22/2) ακολουθεί το πολύ σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση για την έκβαση του αγώνα με τους Ουκρανούς, ωστόσο χρόνος για… χάσιμο δεν υπάρχει, συνεπώς άπαντες είναι αναγκασμένοι να επικεντρωθούν για το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Όσοι, λοιπόν, αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Πέμπτης (19/2) έκαναν αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, αλλά και τακτική.

Μοναδικός απών ήταν φυσικά ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας θα συνεχιστεί και το Σάββατο (21/2) το πρωί (11:00), όπου μετά το τέλος της ο Βίτορ Περέιρα θα ανακοινώσει και την «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x