Γενικά

Αποστολίδης: «Ο Κοντονής συμπεριφέρεται σαν κουτσομπόλα της γειτονιάς»

Σε απανωτά… αυτογκόλ υπέπεσε ο Σταύρος Κοντονής με τα λεγόμενά του σε χθεσινή του συνέντευξη, όπως δήλωσε o δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, Χαράλαμπος Αποστολίδης, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Βαριές εκφράσεις εναντίον του Σταύρου Κοντονή χρησιμοποίησε ο Χαράλαμπος Αποστολίδης μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης».

Ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων δήλωσε ότι ο Σταυρός Κοντονής υπέπεσε σε συνεχόμενα «αυτογκόλ» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ειδικά στο θέμα της συνάντησης των ιδιοκτητών των μεγάλων ομάδων στο ζήτημα της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού ότι εκβιάζεται από επιχειρηματικά συμφέροντα, ο Χαράλαμπος Αποστολίδης υπογράμμισε ότι ο Σταυρός Κοντονής συμπεριφέρεται σαν κουτσομπόλα της γειτονιάς, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να έχει προβεί σε τέτοιες καταγγελίες σε μία συνέντευξη, χωρίς να έχει ενημερώσει τους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαράλαμπος Αποστολίδης στο ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης»:

«Ο κύριος Κοντονής ξεκίνησε σε αυτή τη συνέντευξη με 10 αυτογκόλ από τα αποδυτήρια και έβαλε άλλα 10 στη διάρκειά της. Δεν έχω δει χειρότερη συνέντευξη υφυπουργού Αθλητισμού τα τελευταία 10 χρόνια.

Αυτά που έκανε χθες ήταν για κλάματα. Ως Πολιτεία δεν κανονίζεις μια συνάντηση αν το νομικό σου επιτελείο δεν έχει εξετάσει όλες τις νομικές παραμέτρους. Είμαι σίγουρος ότι θα του έλεγαν ότι “εδώ υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία του κύριου Μαρινάκη”. Αυτό είναι το πρώτο αυτογκόλ, αφού δεν προετοίμασε την ατζέντα συνάντησης.

Το δεύτερο αυτογκόλ είναι ότι δεν γνωμοδότησε την ατζέντα για να δει αν μπορεί να πραγματοποιήσει τη συνάντηση. Ένας σοβαρός εισαγγελέας όπως ο κύριος Ντογιάκος δεν πρόκειται ποτέ να σήκωνε το τηλέφωνο για να πει στον υπουργό ότι εδώ στη συνάντηση κάνεις λάθος και ότι υπάρχει το κόλλημα με την παρουσία του κύριου Μαρινάκη.

Πόσες φορές υπουργοί έχουν απευθυνθεί και να ζητήσουν γνωμοδότηση. Τότε θα του απαντούσε ο κύριος Ντογιάκος και θα του έλεγε αυτά που έπρεπε».


Στη συνέχεια ο Χαράλαμπος Αποστολίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε σε μέρη της δικογραφίας για τα επεισόδια στη Λευκάδα:

«Με ποιον εισαγγελέα μίλησε ο κύριος Κοντονής και ξέρει μέρη για τη δικογραφία για τα επεισόδια στη Λευκάδα; Μήπως πρέπει να περάσει ξανά από τα έδρανα για μαθήματα του πρώτου έτους της Νομικής; Δεν ξέρει ότι δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιεί μέρη της δικογραφίας; Μπορεί έγκριτος νομικός να κάνει όλα αυτά;».

Τέλος, για τη δημόσια τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού ότι εκβιάζεται από επιχειρηματικούς κύκλους, τόνισε:

«Ο υπουργός λέει ότι δεν εκβιάζεται, παρά το ότι επιχειρηματικοί κύκλοι λέει ότι τον εκβιάζουν. Είναι δυνατόν να λέει κάτι τέτοιο σε συνέντευξη Τύπου και να μην έχει προηγουμένως πάει στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Να πει ποιος τον εκβιάζει, για τι τον εκβιάζει, με τι τον εκβιάζει και με ποιον σκοπό; Εγώ δεν θα ανεχόμουν υπουργό της κυβέρνησης μου να συμπεριφέρεται σαν κουτσομπόλα της γειτονιάς. Είναι μερικές κυρίες εποφθαλμιούν τη θέση του και δεν ξέρω αν θα προλάβετε να τον καλέσετε. Είναι εξ οικείων τα βέλη τα οποία δέχεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x