Βόλεϊ

Αποσύρθηκε από την Ευρώπη ο Πανναξιακός

Δε θα αγωνιστεί στο φετινό Challenge Cup ο Πανναξιακός, παρά το δικαίωμα συμμέτοχης που απέκτησε από την πορεία του στο περυσινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι Ναξιώτισσες έστειλαν τη Δευτέρα σχετική επιστολή στην ΕΟΠΕ και ενημερώνουν πως δε διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Ρωσία για να αντιμετωπίσουν τη Γενισέι Κρασνογιάρσκ, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Με λύπη, σας ενημερώνουμε ότι η ομάδας μας αποσύρεται από τη διοργάνωση του Challenge Cup 2017.

Δεν θα συμμετάσχουμε στους αγώνες με τη Yenisei Krasnoyarsk, καθώς, δυστυχώς, δεν έχουμε τους οικονομικούς πόρους να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι στο Κρασνογιάρσκ, οπότε δεν έχει και νόημα να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στη Νάξο.

Όπως γνωρίζετε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια να διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια στη Νάξο, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της Yenisei και καταθέσαμε δύο φορές το σχετικό αίτημα στη CEV (την πρώτη απευθείας και τη δεύτερη με τη συνδρομή της ΕΟΠΕ), αλλά δεν μας επετράπη να προχωρήσουμε, λόγω των αυστηρών κανονισμών των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τη Yenisei, την ΕΟΠΕ και τη CEV για αυτή την εξέλιξη. Θεωρούμε ότι όλοι είστε ενήμεροι για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Ένας από τους βασικούς μας χορηγούς απέσυρε τη στήριξή του ξαφνικά πριν από ένα μήνα και, παρόλο που προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα να βρούμε μια λύση, το κόστος του ταξιδιού ήταν πάνω από τις δυνατότητές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x