Μαχητικά Αθλήματα

Αποσύρθηκε με 22 χειρουργεία και 16 βίδες στο χέρι

Ο Αντόνιο Ροντρίγκο Νογκέιρα δεν έχει κανένα παράπονο από την καριέρα του στις ΜΜΑ. 16 χρόνια με τίτλους, δόξα, αλλά και ένα φοβερά καταπονημένο σώμα.

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 40 του χρόνια κι έπειτα από μια γεμάτη καριέρα στις ΜΜΑ o Βραζιλιάνος, Αντόνιο Ροντρίγκο Νογκέιρα αποσύρθηκε αφού ήταν φανερό πλέον πως το σώμα του δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις μιας προετοιμασίας και των αγώνων. Ο θρύλος του Pride και του UFC αναφέρθηκε στο πόσο ταλαιπωρήθηκε από τις επεμβάσεις, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.

«Συνολικά έχω κάνει 22 χειρουργεία, είμαι διαλυμένος. Ξεκίνησα από νωρίς τα χειρουργεία, το πρώτο όταν ήμουν 11 και με χτύπησε φορτηγό. Τα πέντε τελευταία χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα. Είχα οκτώ χειρουργεία. Έχω 16 βίδες στο δεξί μου χέρι, από τον αγκώνα μέχρι τον ώμο και είναι εξαιρετικά επώδυνες στο ξεκίνημα μιας προετοιμασίας ή όταν αλλάζει ο καιρός. Έκανα ακόμη ένα χειρουργείο στο αριστερό χέρι και στους γοφούς μου. Αυτά τα χειρουργεία ήταν καθοριστικά για να πάρω την απόφαση να αποσυρθώ», εξήγησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x