Πόλο

«Αποτέλεσμα της κακής προετοιμασίας…»

Στην ελλιπή προετοιμασία -λόγω των οικονομικών δυσκολιών- έριξε την ευθύνη του αποκλεισμού της Εθνικής πόλο γυναικών απ’ την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Γιώργος Μορφέσης.

Στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, που δεν έγινε όπως θα έπρεπε, στάθηκε ο Γιώργος Μορφέσης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «έκλεισε» με ήττα απ’ τη Ρωσία (7-5) την παρουσία της στη Βουδαπέστη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τονίζει:

«Από το χρυσό στη Σανγκάη, επτά νέες παίκτριες ακολούθησαν την ομάδα. Για να χτίσεις ένα δυνατό σύνολο χρειάζεσαι καλές προετοιμασίες και πολλά φιλικά παιχνίδια. Φέτος, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών πήραμε μέρος σε ένα μόνο τουρνουά. Παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι μας 25 μέρες πριν το ευρωπαϊκό και είδατε τις συνέπειες. Κάναμε πολλά λάθη, και σήμερα και στους προηγούμενους αγώνες και αυτοί είναι οι λόγοι που κρύβονται πίσω από την παρουσία μας εδώ».

Από τη μεριά της, η τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Χρυσή Διαμαντοπούλου σημείωσε: «Οι Ρωσίδες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας. Έβαλαν πέντε γκολ στην κόντρα και δύο πέναλτι. Κάναμε κακές επιλογές στην επίθεση. Ξέρετε είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας και χρειαζόμασταν περισσότερο για να γίνουμε καλύτερες και να μην κάνουμε τόσα λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x