Ελλάδα

Αποθεώνει Ζήση ο Τρινκιέρι

Φανταστικό παίκτη και αληθινό νικητή χαρακτήρισε τον Νίκο Ζήση ο προπονητής του στην Ούνιξ, Αντρέα Τρινκιέρι.

Μέλι για το Νίκο Ζήση στάζει ο Αντρέα Τρινκιέρι. Η εμφάνισή του στον επαναληπτικό ημιτελικό του Eurocup, όπου με 26 πόντους οδήγησε την Ούνιξ στη νίκη και την πρόκριση, του πρόσφερε απλώς μια ακόμη αφορμή να τον αποθεώσει.

«Υπάρχουν παίκτες που είναι καλοί ή σπουδαίοι και υπάρχουν παίκτες νικητές. Ο Νίκος έχει παίξει σε πολλούς τελικούς κι έχει πάρει πολλούς τίτλους. Γιατί είναι νικητές. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι αυτό ακόμη κι αν δεν είχε σκοράρει, αλλά με την άμυνά του ή παίζοντας αποτελεσματικά. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είχε παίξει άσχημα στο Βελιγράδι, αλλά το κατάλαβε μόνος του, δεν χρειάστηκε να του το πω εγώ. Στον επαναληπτικό έδειξε τις δυνατότητές του», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Κληθείς να σχολιάσει την επίσης πολύ καλή σεζόν του Καϊμακόγλου, είπε: «Εγώ είμαι σαν σεφ. Έχω υλικό από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία και πρέπει να φτιάξω ένα καλό πιάτο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί έχουμε πολύ σταθερή απόδοση και αυτό δεν είναι εύκολο. Είμαστε πραγματικά καλή ομάδα και αυτό είναι κάτι που αποτελεί προϊόν δουλειάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x