Champions League

Αποθεώνουν Μανωλά οι Ιταλοί!

Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια απέσπασε από τον ιταλικό Τύπο η εμφάνιση του Κώστα Μανωλά, στη νίκη (5-1) της Ρόμα επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Champions League!

Μέλι… στάζουν οι Ιταλοί για τον Κώστα Μανωλά! Συγκεκριμένα, στη βαθμολογία των παικτών της Ρόμα μετά την εμφατική νίκη (5-1) επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ιστοσελίδα «calciomercato.it» έβαλε 7,5 στον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, λέγοντας πως έβαλε και εκείνος το… λιθαράκι του στο εύκολο απόγευμα των Ρωμαίων, εμπνέοντας σιγουριά με τις επεμβάσεις του.

«Ο Κώστας Μανωλάς εισέπραξε δικαίως το θερμό χειροκρότημα των οπαδών της Ρόμα, όταν έγινε αλλαγή στο 75ο λεπτό και αυτό γιατί ενέπνεε σιγουριά στις τοποθετήσεις του, βγαίνοντας πάντα πρώτος στην μπάλα, ενώ όλοι κατάλαβαν γιατί τον ήθελε τόσο πολύ ο Ρούντι Γκαρσιά. Εάν συνεχίσει έτσι, τότε ο Μπενατιά θα είναι μία ανάμνηση», ήταν το σχόλιο στο ιταλικό δημοσίευμα για την εμφάνιση του Κώστα Μανωλά.

Μάλιστα, αρκετά θετικά σχόλια απέσπασε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ρόμα, παίρνοντας τη θέση του Τζο Κόουλ, με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 6,5.

Κορυφαίος -σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα- στη νίκη της Ρόμα επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ο Ζερβίνιο, ο οποίος με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έλαβε 8 στη σχετική βαθμολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x