Γερμανία

Η αποθέωση Ρουμενίγκε για Πεπ και ο τρελο-Ρόμπεν

Ο αποθεωτικός λόγος του Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το απίθανο καπέλο του Άριεν Ρόμπεν έκλεψαν την παράσταση στα επινίκια της Μπάγερν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μια χρονιά που έδειχνε να «στραβώνει» μετά το διασυρμό από τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για την Μπάγερν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που άκουσε πολλά, αλλά φαίνεται πως βγήκε ενισχυμένος από την κρίση. Μεγαλύτερη επιβεβαίωση από τα λόγια του Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε μπροστά σε όλη την ομάδα αμέσως μετά τον αγώνα δεν υπάρχει.

«Παιδιά, τα πήγατε εξαιρετικά. Έχετε έναν προπονητή πραγματική ιδιοφυΐα, που έπαιξε για πρώτη φορά με τρεις αμυντικούς», είπε ο πρόεδρος των Βαυαρών για την έμπνευση του Καταλανού να παίξει με Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ και Ντάντε στα μετόπισθεν. «Σε ευχαριστούμε, Πεπ. Έχεις κάνει καλή δουλειά και χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας», πρόσθεσε ο «Κάλε», που αγκάλιασε τον Γκουαρντιόλα υπό τα χειροκροτήματα των παικτών.

Σύσσωμη η ομάδα δείπνησε μαζί, με τον σκόρερ του καθοριστικού γκολ στον τελικό Άριεν Ρόμπεν να κλέβει την παράσταση με το καπέλο του, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να βγουν σε νυχτερινό κλαμπ του Βερολίνου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x